Metanarratives. Exposició d l’especialitat A.C.I. del màster ProdArt

Es tracta d’ una experiència conjunta, a partir d’ una de les assignatures de la línia d’ especialitat  A.C.I. : Metanarratives, entre els dos Màsters de creació artística y recerca de les respectives universitats. Amb el resultat d’ una exposició conjunta com a resultat dels intercanvis docents previs.
La iniciativa, va partir de la ex-alumna Ines Schaikowsky, en la seva recerca de doctorat a la Universitat de Marburg i consensuada per la línia d’especialitat A.C.I. del màster prodArt.
La proposta, es va presentar en juny de 2018 a la direcció del Kunstverein de Marburg i va ser acceptada amb molt d’ interès, degut a que l’any 1992 hi va haver una mostra entre artistes catalans i alemanys en el mateix museu dins de les accions culturals de Barcelona 92.