Pep Montoya en el record….

Llibre de condol – Josep Montoya

Benvolgudes/ts companyes/s (PDI-PAS), 

després de rebre la notícia del traspàs del nostre company Pep Montoya i veient la crueltat generada per l’aillament que patim, hem buscat un espai on poder deixar constància dels nostres sentiments. Hem creat un libre de condolences (on-line) on tots els qui el coneixíeu pogueu deixar-hi el vostre missatge. 

De ben segur que quan ens tornem a trobar, i hagi passat aquest malson, tots podrem dedicar-li un comiat més meritori i col·lectiu. Per a poder donar sortida a l’emoció generada per la immediatesa hem pensat en aquest espai de memòria.

Es tracta d’una senzilla pàgina en blanc on es poden sumar totes les vostres paraules. Seran tractades amb molta  cura. Podeu accedir-hi des d’aquest link:

Podeu accedir-hi tot el personal PDI i PAS de la UB identificant-vos prèviament a través de la intranet (com sempre que consulteu qualsevol informació interna)