Exposició Master promocio 17-20 Galeria Senda, en record a Pep Montoya.

El proper dijous 25 de 16h a 22h presentem la primera part de l’exposició Des de dins. Treballs Fi de Màster ProdArt (ACI) a la Galeria Senda-Lab36 dins d’Art Nou 2019-20.

L’exposició, en record a Pep Montoya, és fruit de l’estreta i enriquidora col·laboració amb la Galeria Senda que va establir al llarg dels anys com a coordinador del Màster.

L’exposició «Des de dins» presenta els treballs desenvolupats pels joves creadors nacionals i internacionals del Màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona, dins de la línia «Art i contextos intermèdia».

Aquesta edició, repensada en l’excepcionalitat del moment, tindrà lloc en dues parts, una primera a l’estiu i una segona a la tardor, i és fruit de l’estreta i enriquidora col·laboració amb la Galeria Senda que va establir Pep Montoya, coordinador del Màster, i que malauradament ens va deixar durant la pandèmia.

Per aquesta ocasió, hem trobat adient compartir un fragment escrit d’en Pep que defineix molt bé el seu pòsit i tarannà transmesos al llarg de la seva trajectòria com a docent i artista:

La tradició i realitat artístiques de Barcelona són molt complexes; hi conviuen com a mínim tres estrats d’actuació: el públic, el privat i el constantment emergent. Aquest dinamisme es nodreix en gran mesura dels alumnes de la Facultat de Belles Arts i, en casos molt concrets, d’alumnes titulats del Màster. És per això que la voluntat de ProdArt és formar des de la pràctica artística i la reflexió, i generar tant continguts visuals com arguments de reflexió crítica sobre allò considerat del moment actual. Col·laboració, participació i diàleg són essencials per a la creació i difusió artístiques.

D’aquí, la il·lusió… [des de dins cap a fora].

En record de Pep Montoya.