Exposició NEW (EGO) Cossos connectats

S’obre l’exposició NEW (EGO) Cossos connectats a EtopiaCentre d’Art i Tecnologia de Saragossa del 4 de març al 13 de juny de 2021 on, entre d’altres, participen els professors, investigadors i artistes de la Universitat de Barcelona: Laura Baigorri, Joana Burd, Quim Catalozella, Ricardo Iglesias, Diego Marchante, Montse Morcate, Marta Negre i Pilar Rosado.

L’exposició és el resultat d’un procés d’investigació artística sobre el cos i la construcció identitària mitjans per la tecnologia. Els artistes han realitzat obres que giren al voltant de l’autorepresentació, l’autoretrat i l’autopercepció, on s’analitzen diferents aspectes relacionats amb el cos sobreexposat, intervingut, abstret, reivindicat, sexualitzat, medicalitzat, vigilat i, en definitiva, problematitzat.

https://www.zaragoza.es/ciudad/etopia/