LABORATORI DE PROJECTES DE DISSENY PROFESSIONAL l

Lliurament dels premis concedits per lempresa Comas

Amb força retard degut a la pandèmia, el proppassat 24 de febrer es van lliurar a la Facultat de Belles Arts els obsequis donats per l’empresa catalana de coberteria Comas als alumnes guanyadors del projecte desenvolupat al primer quadrimestre del curs 2019-20 sobre Accessoris i Elements per al servei del BUFET.

Els projectes han estat realitzats pels alumnes de l’assignatura Laboratori de Projectes de Disseny Professional l de 3r curs del Grau en Disseny de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona impartida pels professors Núria Coll i Campmany i Josep J. Teruel i Samsó. La iniciativa es desenvolupa en el marc del conveni de col·laboració signat amb l’empresa catalana de coberteria Comas, a través de la Fundació Bosch i Gimpera. Hi ha participat un total de vint-i-vuit alumnes, i l’equip format per ria Fernàndez Zuzama i Alba Gálvez Cervelló n’ha estat el guanyador amb el projecte MINDBX. Així mateix, l’empresa ha concedit una menció especial al projecte DUNA de l’alumna Laura Jubert i Hermoso pel seu valor social.