Emergència! Dissenys contra la COVID-19

El Grup de Recerca D, format per professors de la secció de Disseny de la Facultat, ha participat en l’exposició: Emergència! Dissenys contra la COVID-19 que va tenir lloc entre el 13 de novembre i el 10 de gener al Museu del Disseny de Barcelona.

Els membres del grup participen, des de l’inici de la pandèmia, a CAR3D, un projecte de recerca internacional de l’organisme EIT Health, juntament amb altres entitats com l’Hospital Sant Joan de Déu, CIM UPC o BCN3D, desenvolupant sistemes de protecció individual com mascaretes i protectors facials que compleixin amb les especificacions normatives de la Unió Europea i que es puguin produir amb sistemes tecnològics com la impressió 3D o el tall làser a partir de fabricants locals. Part del resultat d’aquest projecte es va poder veure, junt amb 50 iniciatives més, a l’exposició que, degut al seu èxit, ara s’ha traslladat a Madrid en el marc del Madrid Design Festival.

WEB del projecte: https://car3d-project.eu/

El grup de Recerca D està format pels professors: Dr. Enric Tormo, Dr. Eugeni Boldú, Dr. Oriol Moret, Josep Joan Teruel, Dr. Oriol Ventura i Dra. Sheila Gonzalez.

http://www.fbg.ub.edu/investigadors/grups-recerca-ub/grup-barcelona-de/