Disseny per viure

El professor de la secció de disseny Dr. Oriol Ventura Rodà, va participar, el passat mes de desembre, com a representant del Grup de Recerca D de la Facultat, en les cinquenes jornades de Disseny per Viure, que tenen com a objectiu visualitzar estratègies, maneres i recursos que pot aportar el disseny per a la construcció d’un futur desitjable.

Junt amb Miriam Ponsa, Arnau Valls, Aleix Artigal, Pep Trias i Agustí Chico, el Dr. Oriol Ventura va presentar les peces dissenyades per l’equip i va participar de la Taula rodona: Escenaris postcovid i possibles futurs del disseny o disseny de futurs.

Les jornades van tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona i es van transmetre en obert a través de streaming.

Link a la taula rodona:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7Qmb00yzV4