DISPOSITIUS DE RESISTÈNCIA 10.06 – 23.06.2021

La mostra presenta les propostes visuals d’onze artistes internacionals que formen part de la darrera promoció del Màster de Producció i Recerca Artística, en la línia Art i Contextos Intermèdia (2020-21) de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. La gran majoria d’aquests artistes han estat en residència a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

El títol de l’exposició remet, per un costat, a la capacitat d’adaptar-se a unes circumstàncies adverses. I d’altra banda, fa referència a un conjunt d’obres desenvolupades en un temps suspès per l’imprevisible en aquest parèntesi d’incertesa. La pluralitat de les recerques artístiques presentades revelen una gran diversitat de processos d’exploració de la nostra quotidianitat i del nostre entorn amb una mirada interna i crítica del món.