Sant Pau i els ODS

Aquest diumenge 3 octubre, dins de les Jornades ODS que es fan al recinte històric de Sant Pau, tres alumnes de Disseny, del Departament d’Arts Visuals i Disseny, tornen a organitzar una desfilada amb roba de segona mà.
Això forma part de les accions de sostenibilitat que es va iniciar a la part de Projectes de Disseny Experimentals que ha impartit la professora Teresa Valverde.
 Els estudiants Guillem Sànchez, Helena Roca i Ariadna Guardia, el trimestre passat a 3er, van portar a terme un encàrrec similar per BCN Sostenible, i durant l’estiu, des de la Fundació del Recinte Històric S Pau, i l’empresa Formació i Treball/ Roba Amiga, ens va arribar aquesta petició: fer una desfilada amb el material dels contenidors a les jornades DOS.
També recordar que en el nostre grup de treball, les models que desfilaran son dones de grups vulnerables/ risc d’exclusió.
Registre tancat. Aforament complet