A LAND IS A LAND IS A LAND IS A LAND

MUSEU DE LA GARROTXA

Del 4 de setembre al 9 de gener

Adrià Gamero Casellas i Alícia Vogel, artistes nascuts a Olot, presenten “A land is a land is a land is a land”, una exposició conjunta que planteja un trajecte sobre la vivència, o supervivència, a la terra aspra; una descripció subjectiva del territori, de la relació amb un espai que s’ha convertit en espectador i protagonista alhora. Un territori percebut de manera contradictòria com a refugi i trinxera. Aquest recorregut que plantegen Gamero i Vogel està compost per peces simbòliques, la forma i el significat de les quals es descontextualitzen i es reconstrueixen, i escenifiquen, des d’una visió artística i contemporània, una narrativa vital.

https://museus.olot.cat/museu-garrotxa/exposicio/a-land-is-a-land-is-a-land-is-a-land/

AAFF Targetó Exposició Alícia Vogel A LAND IS A LAND 10×21