‘A la intempèrie’ de Job Ramos i ‘Au bord du fleuve’ de Christophe . Cinema Truffaut, Girona.

Projecció

Au bord du fleuve de Christophe Farnarier

A la intempèrie de Job Ramos

Divendres 17 de desembre de 2021, 20h

Cinema Truffaut

Girona

Inscripció gratuïta prèvia aquí

 

A principis d’octubre es va inaugurar “Cap a les deus. Una gramàtica fluvial” una exposició col·lectiva que vol ser un flux d’idees, mirades, i obres, la majoria protagonitzades per personalitats del territori, artistes que han treballat profundament la relació obra-natura i, en concret, l’imaginari fluvial. Dos dels artistes que hi participen son Christophe Farnarier i Job Ramos que presenten dues pel·lícules en sala que ara es veuran en la pantalla gran.

Au bord du fleuve de Christophe Farnarier és una meditació visual, una pintura cinematogràfica, un homenatge al territori i al paper fundacional de l’aigua.

A la intempèrie de Job Ramos recull un procés de recerca artística centrat en el seguiment d’un grup de biòlegs que treballen per evitar l’extinció d’una espècie autòctona davant l’amenaça d’una espècie invasora. Un episodi de ciència-ficció etnogràfica, en el que és ressegueix la gestió d’un ecosistema artificial.

https://www.bolit.cat/cat/programacio/exposiciones/cap-a-les-deus/tallers.html