Lina Bo Bardi, del vidrio al barro

El proper 24 de febrer a les 18.30 h el Centre Obert d’Arquitectura acull la presentació del documental “Lina Bo Bardi, del vidrio al barro”, dirigit per Josep Maria Montaner i Jacobo Sucari. 

A la presentació del film, que compta amb la col·laboració de l’Istituto Italiano di Cultura in Spagna, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Facultat de Belles Arts, Universitat de Barcelona, LabMedia del Departament d’IImatge i Arts Visuals de Belles Arts i l’Instituto Lina Bo y Pietro Bardi, de Sao Paulo, comptarem amb la presència dels directors, la presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten, i el director de l’institut Italià de Cultura, Lucio Izzo.

Inscripcions  https://www.centreobertarquitectura.com/gaudeix/lina-bo-bardi-del-vidrio-al-barro/