Al alcance

Inauguració el 16 de març de 19h a 21h. Dilalica c/ Trafalgar 53, Barcelona

Les obres d’Elena Aitzkoa, Esther Gatón i Mercedes Mangrané reunides en Al alcance tenen en comú dos conceptes: l’escala i allò material. Una escala que a més de tenir a veure amb una mesura de proporció —al cos, a un espai, a un objecte—, també es vincula amb allò aferrable, ja que determina uns treballs que enllacen amb la seva realitat immediata, amb la pròpia experiència, recolzant-se en temàtiques i materials que són, precisament, a l’abast. Acompanyant les obres, escampat a l’espai, es pot llegir un poema de Michael Lawton, una reflexió escrita en un ordre no lineal que ens parla sobre les obres i la pròpia domesticitat de l’escriptor i artista.

El mateix 16 de març a les 19h tindrà lloc pistilos luz pulsión, una performance d’Elena Aitzkoa.

https://www.dilalica.com/cat