Mostra art públic / universitat pública

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que pretén dinamitzar els espais dels campus de Burjassot i de Blasco Ibáñez i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Per això, l’organització selecciona una sèrie de projectes artístics de caràcter efímer que reflexionen sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes, assumint-les i convertint-les en detonadores d’altres sabers transversals descentralitzats.

Els projectes artístics seleccionats s’exposen de forma temporal als campus de Burjassot o de Blasco Ibáñez de la Universitat de València

La Mostra és una convocatòria del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, que impulsa la Delegació d’Estudiants, organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i té la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.

En aquest enllaç es pot consultar en línia el catàleg de les edicions anteriors de la Mostra art públic / universitat pública.

https://www.uv.es/uvweb/servei-informacio-dinamitzacio-sedi/ca/cultura/mostra-art-public/mostra-art-public-/-universitat-publica-1286118908321.html