Impreses! 3

Aquest divendres, 29 d’abril, tindrà lloc la tercera edició d’Impreses!, fira d’autoedició que va néixer el 2018 en l’entorn acadèmic per generar noves sinergies i ser un lloc d’encontre per la creació entorn de la impressió, l’edició gràfica, el disseny i el dibuix. Aquesta iniciativa de l’estudiantat de la Facultat de Belles Arts, compta amb el suport del Departament d’Arts Visuals i Disseny i de la Secció de Processos Artístics i d’Edició.  
 
Alumni i alumnes han unit forces per portar endavant aquesta iniciativa de nou, amb més tirada que mai. És una oportunitat per activar noves formes d’intercanvi i crear vincles. Comptarem amb més de 100 participants que mostraran i vendran les seves creacions: microedicions, publicacions singulars, reproduccions casolanes, treballs gràfics i tot un batibull imprès que no us deixarà indiferents. 
 
Impreses! 3 s’ubicarà a l’edifici principal de la facultat, de 11:00 a 20:00 h., amb taules distribuïdes pel jardí, l’entrada i la primera i segona plantes.  
 
I a més, la fira acollirà els següents tallers i xerrades a la Sala de Juntes: 
 
11:30 – 13:00 h.: Xerrada amb Carlota Juncosa
13:30 – 14:00 h.: Xerrada amb Mònica Arenas _ CRAI Biblioteca de Belles Arts
 
 
15:00 – 16:00 h. : Xerrada amb Marta Cartú
16:15 – 17:15 h.: Taller amb Femiñetas
17:30 – 18:30 h.: Xerrada amb Laura Endy
19:00 – 20:00 h.: Xerrada amb Mar Mascaró 
 
Les xerrades són obertes i no requereixen inscripció prèvia.
Els tallers tenen aforament limitat per ordre d’arribada.