Col·lecció BRAC. Pàgines Visuals

BRAC, 10 anys de Pàgines Visuals.

Aquesta publicació científica centrada en la teoria i pràctica de l’art contemporani, a més de la publicació d’articles té una secció anomenada “Pàgines Visuals” que  publica imatges que reflecteixen  una recerca més amplia que l’autor està fent en aquell moment. Els autors han fet donació a la UB de l’original de l’obra reproduïda.
Aquest catàleg, editat per Hipatia Press, amb el suport de RCUB, recull 32 pàgines visuals, de 38 autors i un total de 128 peces, que formen part de la col·lecció que s’integra al Patrimoni de la Universitat de Barcelona.
                             ——————————–

El Dr. Josep Cerdà i Dr. Martí Ruiz faran l’acció sonora Aprés_Baschet”, amb instruments originals de François Baschet

Dimecres 11 de Maig a les 12h

Sala d’Exposicions de la Facultat de Belles Arts,

amb la presència del Dr. Agustí Alcoberro i Pericay, Vicerector de Cultura i Patrimoni i de la Degana de la Facultat Dra Dolors Tapias Gil .