Va de límits. 03.06.2022 / 17h – 20h, Santa Mònica

Ramón Parramón i Carlota Polo, com a professors de l’assignatura de Tller de Creació, presenten una activitat que pretén deformar les fronteres de la institució artística i reflexionar al voltant dels límits a partir de diverses propostes i de l’exploració de les subjectivitats de les participants. Una ocupació temporal de l’espai on les visitants es converteixen també en les creadores d’un seguit d’imatges/objectes/accions, desdibuixant així el pedestal que aixeca l’artista com a únic subjecte creador.
Santa Mònica es converteix en un espai de joc que possibilita la trobada, la creació, el debat i la generació col·lectiva a partir d’un seguit de propostes que activen la creació de múltiples visions al voltant dels límits.

Activitat organitzada de manera col·lectiva pel grup del Taller de Creació de Belles Arts de la Universitat de Barcelona format per Roser Vilaró, Berta Asensio Casasús, Marina Blanco, Aimar Morales, Enric Solé, Karen Vicente, Eloi Garcia, Agustin Trassierra, Antònia Maria Gual, Inma García, Maribel Mairena, Yasmina Farhani, Laia Velasco Flo, Belen Muñoz, Irene Ploch i Holly Thornton.