La meva muntanya preferida. Master ProdArt (ATI) exposa treballs finals a Arts Santa Mònica

La meva muntanya preferida. Trobada de sis monts distantsPerformance / instal·lació / projecció 10-12.06.2022 / 18h – 20’30hInauguració: 10.06.2022 / 17’30h / Sala Bar (Arts Santa Mònica, BCN)
Del 10 al 12 de juny, la línia ATi del Màster ProdArt exposa els seus treballs finals a Arts Santa Mònica, i presenta la publicació col·lectiva coordinada pels professors Montse Carreño i Txuma Sánchez. +info: https://artssantamonica.gencat.cat/ ca/detall/La-meva-muntanya-preferida

Realitats dissidents, formes incipients de parla, llengüesmortes, al·lucinacions visualsi dinàmiques frontereres s’uneixen en una concatenació d’esdeveniments durant una hora i mitja de programació.En aquesta mostra d’art es conjuguen els treballs finals de lxs alumnes del Màster de Producció i Recerca Artística,especialitat ATI, de la Universitat de Barcelona. Per acabar, juntament amb Imarte i Malas Impresiones,llançaran la publicació “Tomar sopa en mi montaña favorita”. Creada en col·lectiu, i amb un tiratge de 200 exemplars, l’obra impresa en risografia estarà a disposicióde lxs assistents.