Presentats els projectes de disseny de la Identitat gràfica i la Senyalística corporatives dels Polígons d’Activitat Econòmica d’Esplugues de Llobregat.

El proppassat 15 de setembre, dins la jornada organitzada per l’associació empresarial ESPLUGUES INNOVA i celebrada a la Masia d’Esplugues, es van presentar els projectes de disseny de la Identitat gràfica i la Senyalística corporatives dels Polígons d’Activitat Econòmica d’Esplugues de Llobregat.

Els projectes han estat realitzats pels alumnes del Màster Interuniversitari d’Estudis Avançats en Disseny (UB-UPC), especialitat Direcció d’Art en Disseny, impartida pel Departament d’Arts Visuals i Disseny, de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. La iniciativa es desenvolupa en el marc de la col·laboració amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona. Dotze alumnes hi han participat amb diferents propostes innovadores i de gran qualitat.

Els alumnes participants han estat Alicia Alcantud arrido, Iabella Cabal Carmona, Isabel Corrales De La Torre, Hugo Manuel Escolá Gallo, Sergio Garcia Boguña, Carmen Herrero Segarra, Oscar Jair Hurtado Vidal, Laura Membrado Fité, Verónica Noguera Cantillo, Paula Soriano Solana, Judit Tremosa Roura i Luís Valenzuela Vellvé, Els projectes s’han desenvolupat el segon semestre del curs 2021/22, dins l’assignatura Aplicacions de l’Àmbit Gràfic impartida per l’arquitecte Josep J. Teruel i Samsó, professor de la UB.