Una publicació del grup Metabolisme Lipídic-CEREMET amb el grup de recerca de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’IGTP revisa les alteracions implicades en el procés inflamatori que vincula el creeping fat amb la malaltia de Crohn

Una publicació del grup Metabolisme Lipídic-CEREMET amb el grup de recerca de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’IGTP revisa les alteracions implicades en el procés inflamatori que vincula el creeping fat amb la malaltia de Crohn

Aquesta revisió s’ha publicat a la revista Journal of Crohn’s and Colitis. L’article revisa els mecanismes pels quals el teixit adipós mesentèric hipertrofiat (creeping fat) empitjora la severitat de la malaltia de Crohn a les àrees del budell a les quals es troba associat.

La inflamació del budell facilita la interacció de la microbiota intestinal amb el greix mesentèric activant la resposta immune i el metabolisme xenobiòtic, generant un context en el qual el creeping fat empitjora la malaltia de Crohn.

Podeu accedir a l’article aquí