Bric-À-Brac. Call for Papers

Convocatòria de la revista Bric-À-Brac. És una secció de la Revista Electrónica Sans Soleil, i està indexada (acceptada LATINDEX, i recollida a diversos catàlegs). La seva línea temàtica és: «Arte autodidacta, arte outsider, art brut y en general todo tipo de manifestaciones creativas que se dan al margen del ‘Arte con mayúscula’«.
El proper número serà monogràfic, sota el títol «Inventarios, enciclopedias y colecciones», però també s’accepten articles amb temàtica lliure sempre que sigui dintre de la línea de treball de la revista.

Els articles o ressenyes de llibres poden ser en castellà, euskera, gallec, català, anglès, francès, portuguès i italià.
Les normes de publicació aquí: http://bric-a-brac.revista-sanssoleil.com/normas-de-publicacionLa data límit per les admissions és el proper 15 de juny.
La convocatòria aquí: http://bric-a-brac.revista-sanssoleil.com/convocatorias

Esta entrada fue publicada en Información. Ir al permalink.Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.