Gràcies per participar a la 1a edició de la Unirun

Gràcies a tots i totes les corredores que vau participar ahir a la 1a edició de la Unirun. Estem molt agraïts que ens hagueu representat i orgullosos de què ens ajudéssiu a aconseguir la victòria final. Som UB!! ‪#‎equipUB‬

Al títol absolut cal sumar-hi la victòria per universitats en categoria femenina i la victòria individual de Jessica Bonet, alumna de la facultat de Biologia, que va ser la primera dona en creuar la meta a l’esplanada del Parc de Fòrum amb un temps de 26:09. En categoria masculina el primer atleta de la UB va ser Marc Ferrés, curiosament alumne també de màster a la Facultat de Biologia, amb la qual cosa aquesta darrera pot ser considerada la facultat més ràpida de la UB!!

El Secretari General de l’Esport, el Sr. Ivan Tibau, va lliurar la copa de campions de la primera Unirun a la Universitat de Barcelona representada per més de 700 participants, dels 2.500 inscrits.

La suma dels 10 millors corredors i les 5 millors corredores va fer que la UB (340 punts) s’imposés per un ajustat avantatge de 4 punts a la Universitat Politècnica de Catalunya (344 punts). La Universitat classificada en tercera posició va ser la Universitat Pompeu Fabra amb 459 punts.

Enhorabona des d’aquí a la resta d’universitats i els seus unirunners… Ens tornem a veure d’aquí un any!!