Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

CronoFAD al FADfest

El proper dia 4 de juliol a les 18h a la Sala Raval del CCCB, Gracmon presenta CronoFAD, una cronologia interactiva de 100 anys d’història del Foment de les Arts i del Disseny, dins dels actes del FADfest.

Resultat de dos projectes de recerca finançats pel Ministerio de Ciencia y Tecnología, CronoFAD és una web que recull més d’un miler d’esdeveniments relacionats amb la institució (activitats, juntes directives, obres comissionades, premis…), desplegats visualment en una línia de temps interactiva. Tecnològicament posada al dia, està basada en Timeline (una aplicació orientada a la web semàntica desenvolupada al MIT) i Django.

CronoFAD inaugura la sèrie de documents interactius de Gracmon, GracmonDocs, que comptarà pròximament amb incorporacions com la d’una primera versió de la cronologia d’altres entitats del sector del disseny a Barcelona o un mapa cronològic dels espais d’oci a la Barcelona de 1900.