Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

Celebrem el congrés Design Activism & Social Change

Del 7 al 10 de setembre té lloc a la Facultat de Geografia i Història la conferència anual de laSocietat d’Història del Disseny (amb seu a la Gran Bretanya), que enguany està dedicada a l’activisme de disseny i el canvi social (http://www.historiadeldisseny.org/congres/). Es tracta d’un esdeveniment d’àmbit internacional molt important en la recerca de la història del disseny, l’organització del qual és a càrrec de la Fundació Història del Disseny de Barcelona, amb la col·laboració de Gracmon. Així, són membres del comitè organitzador les professores Anna Calvera, Mireia Freixa i Raquel Pelta.

Participen en aquest acte més de 180 investigadors d’arreu del món, entre els quals destaquen Laura Kurgan, professora de l’Escola Superior d’Arquitectura, Conservació i Planificació de la Universitat de Colúmbia de Nova York, on és codirectora del Laboratori de Disseny d’Informació Espacial i directora d’Estudis Visuals, i Henk Oosterling, professor associat de Filosofia de la Universitat Erasmus de Rotterdam, que ha centrat el seu programa
de recerca en les fronteres entre la filosofia, les arts i la política.

Més informació al portal de notícies de la Universitat de Barcelona