Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

Estrenem la col·lecció “Singularitats”

Llibre Pensar i interpretar l'ociGracmon i Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona estrenen la col·lecció Singularitats amb la publicació del llibre Pensar i interpretar l’oci. Passatemps, entreteniments, aficions i addiccions a la Barcelona de 1900.

Singularitats neix amb la voluntat de donar a conèixer els resultats de les línies d’estudi i dels projectes de recerca desenvolupats per Gracmon. Els llibres de la col·lecció, concebuts com a obres corals amb una reflexió amplia, es publiquen tant en català com en anglès (versió impresa i eBook).

El primer títol de la col·lecció, Pensar i interpretar l’oci, ha comptat amb la coordinació de Teresa-M. Sala, i és resultat del projecte de recerca Espais de l’oci a la Barcelona de 1900.

L’efervescència d’una Barcelona en procés de modernització va afavorir l’aparició d’una cultura de l’oci que va viure un moment sense precedents. Més enllà de les celebracions tradicionals, es van emprendre innovadores formes de consum cultural, per a tots els gustos i per a totes les butxaques. Aquest llibre ofereix un repertori d’imatges de les diversions, dels entreteniments, de les aficions d’aquella fascinant època de contrastos, la del modernisme.

Fulleja’l a Google Preview