Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

Presentació de “Pensar i interpretar l’oci”

El proper dimecres 13 de febrer, a les 19h, presentarem el llibre Pensar i interpretar l’oci. Passatemps, entreteniments, aficions i addiccions a la Barcelona de 1900. Aquest és el primer títol de Singularitats, col·lecció a càrrec de Gracmon i Publicacions UB.

En l’acte, conduït per Xavier Roigé, degà de la Facultat de Geografia i Història, i presentat pel filòsof Gregorio Luri, hi participaran: Mireia Freixa, directora del GRACMON; Teresa-M. Sala, coordinadora del llibre, i Xurxo Ínsua, tècnic de suport, que mostrarà Els mapes de l’oci de la Barcelona de l’època.

Us esperem a l’Auditori del CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C/ Montalegre, 5). Vegeu la invitació (PDF).