Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

Inscriu-te al Congrés internacional coupDefouet

 

 

 

 
Fins l’1 de juny pots fer la teva inscripció al Congrés Internacional coupDefouet, que tindrà lloc a Barcelona del 26 al 29 de juny de 2013.

L’eix temàtic central del Congrés serà Les ciutats Art Nouveau, entre el cosmopolitisme i la tradició local. Hi haurà també sessions sobre contribucions historiogràfiques recents; de presentació de tesis doctorals i altres recerques en curs; sobre els reptes futurs del llegat Art Nouveau, i sobre la importància de les arts aplicades i els oficis en el naixement d’un nou concepte del disseny. El Comitè Científic, coordinat per la Universitat de Barcelona, és l’encarregat de supervisar els continguts del Congrés.

Si voleu saber com inscriure-us al Congrés, cliqueu aquí. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça congress@artnouveau.eu. El Comitè Organitzador del Congrés és l’Institut del Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.