Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

Presentació del llibre «From Industry to Art» al Museu d’Història de Barcelona

El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) acull la presentació del llibre editat per Gracmon From Industry to Art. Shaping a Design Market through Luxury and Fine Crafts (Barcelona 1714-1914). Essays on local history.

La presentació es farà en el marc de la propera sessió dels Diàlegs d’història urbana, titolada De les arts industrials a les indústries d’art. Barcelona va fer tard a la cultura del disseny?, a càrrec de Jordi Pericot (UB) i amb la intervenció d’en Josep M. Bricall (UB).

 

Dilluns 9 de febrer, a les 19h
MUHBA Plaça del Rei (Sala Martí l’Humà)
L’aforament és limitat, es recomana reserva prèvia

Informació i reserves
Laborables de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 19h
Tel. 93 256 21 22 – reservesmuhba@bcn.cat