Gracmon

MENU
Gracmon - Grup de Recerca en Història de l'Art i del Disseny Contemporanis

Imatges del Congrés Internacional “Esculpint l’Escultor”

Imatges del Congrés Internacional “Esculpint l’Escultor” celebrat a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona entre els dies 10 i 11 de novembre de 2016:
Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 1 Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 2 Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 3 Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 4 Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 5 Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 6 Congres Esculpint l’Escultor - Congreso Esculpiendo al Escultor – Congress Sculpting the Sculptor Barcelona GRACMON 7