Grup de Recerca en Història de l’Art i del Disseny Contemporanis

Amb més de 20 anys d’activitat, GRACMON (Grup de Recerca en Història de l’Art i del Disseny Contemporanis) és un grup d’investigació consolidat de la Universitat de Barcelona que s’ha convertit en un referent per a l’estudi del Modernisme, el Noucentisme i el Disseny a Catalunya.

Nascut el 1986, com a Grup de Recerca en Art Català del Modernisme al Noucentisme, GRACMON integra avui investigadors dels departaments d’Història de l’Art i Arts de l’Espectacle, Disseny i Imatge que treballen conjuntament per construir un coneixement holístic del periode des d’una perspectiva interdisciplinar centrada en la història cultural i de l’art.

El nombre de publicacions, projectes finançats, congressos i exposicions testimonien de la seva gran activitat i qualitat de la recerca. En els darrers anys, ha incorporat noves línies de recerca com la història del disseny i els estudis culturals sobre les arts i la ciutat de Barcelona, tot aprofundint en les possibilitats de l’e-research aplicat a les Humanitats.

Aquesta entrada ha esta publicada en hide. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *