Home » ALUMNES » Selecció de projectes audiovisuals del curs 2016-17

 

Selecció de projectes audiovisuals del curs 2016-17

 

WebGcic

Els alumnes de l’assignatura ‘El procés de producció audiovisual’ (promoció 2015), impartida pels professors Endika Rey i Marta Ávila, s’han encarregat de crear un projecte audiovisual al llarg del segon quadrimestre del curs. A continuació us mostrem alguns dels treballs més destacats.

“La inquilina”, curtmetratge de ficció produït per Alba Villarmea, Matthew Haronian, Clara Muñoz i Meritxell Llusà: https://youtu.be/EqxEgRF3Q1M.
Sinopsi: Bruno, un jove catòlic de classe mitjana resident a Barcelona, porta anys vivint en un pis de l’Eixample. En els darrers mesos Bruno s’ha quedat a l’atur i, per tant, ha decidit llogar una habitació per contribuir a cobrir les seves despeses.
Es presenta llavors Brezo, la neboda de la seva portera, que ha arribat a la ciutat per a realitzar la restauració d’una obra a una església. Però el que no sap el Bruno abans d’acollir-la és que Brezo és transsexual.

“La musa sintètica”, curtmetratge documental produït per Savina Muros, Maria Burgués, Clàudia Grosche i Alícia Miquel: https://youtu.be/LQwatsoDPCw.
Sinopsi: “La musa sintètica” s’endinsa dins l’univers de la Laura Llopart per a mostrar la seva dualitat i conèixer la seva faceta artística en desenvolupament. El documental fa una immersió dins del seu projecte de música electrònica experimental des d’un concert de Museless, a partir del qual ens transportem a l’altra cara de l’artista, el seu dia a dia com a persona i com a psiquiatra, la seva principal professió actualment. La Laura ens explica la seva experiència i l’inici de la seva carrera musical. I així́ coneixem a l’Enric Sant, al Toni Mellodic i a la Meri, peces clau del projecte Museless.

“Consciente”, curtmetratge de ficció produït per Hannah Bacon, Núria Cubero, Andrea Jiménez i Èric Salat: https://youtu.be/a0crjv_uVmg.
Sinopsi: Clara és una jove normal que viu una vida regular, excepte per la seva prosopagnòsia, una malaltia mental que impedeix que reconegui les cares de les persones. Un dia, en una festa, Clara presencia una violació i resulta ser l’única testimoni del delicte. Acompanyem a Clara en una sessió terapèutica per intentar reconstruir els fets d’aquella nit, i d’aquesta manera recordar la cara del culpable.

Tags: , , , , ,

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.