activitats

Seminari Espai i...

Espai i Oci

Dijous 7 de maig, 18h

Seminari Espai i...

Espai i Biopolítica

Dijous 9 d'abril, 18:30h

Seminari OACU-GRECS ANTIARQ

Espai i Imatge

Dijous 5 de març, 18:30h

Mercè Falguera és llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona i DEA en Antropologia per la mateixa universitat. Interessada per la temàtica delgènere i la diversitat afectivo-sexual i familiar. Actualment està realitzant la seva tesi doctoral sobre les maternitats de les dones lesbianes a Catalunya en el programa doctoral d’Estudis Avançats en Antropologia de la UB. Membre i activista de diverses associacions de famílies de LGTBQI, participant enactivitats de formació i visibilització. És educadora social en uns serveis socials d’ atencióprimària, especialitzadaen la intervenció socioeducativa ambinfància ifamília. S’incorpora a LIRACGS al novembre de 2012.

mercefalguera@gmail.com