activitats

Seminari Espai i...

Espai i Oci

Dijous 7 de maig, 18h

Seminari Espai i...

Espai i Biopolítica

Dijous 9 d'abril, 18:30h

Seminari OACU-GRECS ANTIARQ

Espai i Imatge

Dijous 5 de març, 18:30h

 

Presentació:

Com canvia la ciutat? Com reaccionem els habitants a les transformacions del nostre entorn? El Grup de Treball de Perifèries Urbanes es proposa buscar les formes d’apropar-se a les dinàmiques de modificació del paisatge humà que acompanyen les transformacions del  paisatge urbà, és a dir, les ciutats. Estàn allí, a les perifèries, és a dir lluny dels centres de poder; creant nous vincles amb els seus habitants; intentant comprendre, explicar, desciure, sempre en direcció d’una aplicació pràctica i pública del coneixement.

 

Membres:

Stefano Portelli

Emanuela Bove

Maribel Cadenas

Núria Sánchez Armengol

Ulrike Viccaro

Elizabeth Lorenzi

 

Contacte: 

Mail: perifurb@gmail.com / stafe@inventati.org

Web: periferiesurbanes.org