2, 3 i 4 d'octubre de 2013

Facultat de Geografia i Història (Universitat de Barcelona)

Programa Jornades

Cartell Jornades

Des de la Línia de Recerca i Acció entorn els Cossos, Gèneres i Sexualitats (LIRACGS) ens plau convidar-vos al seminari “Cos, Gènere i Feminització Trans”, que es durà a terme entre el 2 i el 4 d’Octubre a la Universitat de Barcelona.

 

El present seminari pretén ser un espai per a antropòlogues, investigadores, estudiants, activistes, etc. i totes aquelles interessades en estudis entorn els cossos, gèneres i sexualitats. Serà un espai organitzat en un doble format. Comptarem amb la presència de persones que des de fa anys estan treballant en temàtiques relacionades amb estudis trans i construccions sexogenèriques des de l’antropologia i d’altres disciplines, així com comptarem amb tallers matinals d’aprofundiment en els estudis trans i intercanvi entre investigadores/activistes, facilitats per persones que estan treballant en diferents espais dedicats a la recerca i acció.