activitats

Seminari Espai i...

Espai i Oci

Dijous 7 de maig, 18h

Seminari Espai i...

Espai i Biopolítica

Dijous 9 d'abril, 18:30h

Seminari OACU-GRECS ANTIARQ

Espai i Imatge

Dijous 5 de març, 18:30h

JORNADES

28 i 29 de novembre de 2103

Sala Gran. Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona c/Montalegre 6, Barcelona

imatge per web grecs

PROGRAMA (català)

PROGRAMA (español)

El grup de recerca consolidat GRECS ( Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Socials-www.ub.edu/grecs ) de la Universitat de Barcelona està dedicat a l’estudi de diversos fenòmens socials i grups de població a partir la discussió al voltant dels conceptes de ‘exclusió’ i ‘control’ socials. Dins GRECS ha diferents grups de treball entre els quals es troba GRID (Grup de Recerca sobre Islam a la Diàspora,l’objectiu del qual és l’estudi de les comunitats musulmanes de Catalunya i la Península des d’una perspectiva antropològica. GRECS organitza anualment unes jornades que aquest any es dedicaran l’estudi a l’Islam transnacional al sud d’Europa. Per a això es comptarà amb la participació de diversos investigadors procedents de diferents disciplines de les ciències socials i les humanitats i que treballen actualment en els estats espanyol, italià i portuguès. A això se suma la presència de diferents intel·lectuals de confessió musulmana i d’experts en la matèria de renom internacional. A més, aquestes jornades compten amb el suport de diferents institucions i grups de recerca espanyoles i portugueses com són : IEMed , TEIM i el CRIA.

Entrada Lliure. No cal inscripció prèvia