activitats

Seminari Espai i...

Espai i Oci

Dijous 7 de maig, 18h

Seminari Espai i...

Espai i Biopolítica

Dijous 9 d'abril, 18:30h

Seminari OACU-GRECS ANTIARQ

Espai i Imatge

Dijous 5 de març, 18:30h

 

Presentació

En les darreres dècades no ha fet sinó augmentar la demanda de sentits de la vida com a conseqüència del fracàs o descrèdit tant de les grans ideologies laiques com de les esglésies institucionalitzades. Aquest tarannà dels temps ha implicat la proliferació de corrents místics inèdits i de tota mena d’espiritualitats sincrètiques, noves formes d’adhesió a l’invisible en les que es fonen, s’interseccionen o es juxtaposen elements tradicionals, exòtics i de nou encuny. L’objectiu principal del grup es activar i promoure l’estudi a propòsit d’aquestes hibridacions que conformen el camp religiós i espiritual actual.

 

Activitats

1es Jornades de Mística i Heterodoxies Religioses en el Món Contemporani

 

Membres

Ana Mattioli Aramburu
Anna Clot Garrell
Anna Fedele
Belén Maldonado

Elena Maya
Enric Benavent
Fabio Ragone
Gloria García-Romeral Moreno
María del Mar Griera
Mikel Fernandino
Mònica Jorba Cartoxa
Montserrat Pijoan Vives
Rafael Cazarin
Roger Sansi
Sibila Vigna Vilches
Victòria Badia