Lecturelab. Recursos per a la docència en anglès

Aquest portal presenta una selecció de recursos en línia que poden ser útils per millorar les competències en anglès dins les aules universitàries.

Els continguts s’adrecen especialment al professorat de la Universitat de Barcelona que ha de fer classes en anglès i no n’és parlant nadiu. La selecció d’aquests recursos s’ha fet, doncs, partint de la base que l’usuari ja té un bon coneixement de l’anglès, però pot tenir mancances puntuals en el desenvolupament de la tasca acadèmica en aquesta llengua.

Els recursos seleccionats procedeixen tant d’universitats catalanes que han desenvolupat materials destinats a millorar les competències comunicatives dins l’aula, com d’organismes estrangers, principalment universitaris, que han desenvolupat materials, adreçats a nadius o no nadius, que poden ser útils per a aquest propòsit.

header-recurs

Més informació