Nou llibre. Experiències de lectura acadèmica intensiva amb estudiants de Grau (Ciències de l’Educació, Ciències Socials i Humanitats)

Publicat el número 37 de la col·lecció Quaderns de Docència Universitària.

Aquest quadern, Experiències de lectura acadèmica intensiva amb estudiants de Grau (Ciències de l’Educació, Ciències Socials i Humanitats) presenta, d’una manera molt succinta i precisa, 15 experiències docents que s’han servit de la lectura de textos acadèmics de manera intensa i significativa. Totes les experiències s’han desenvolupat en nou graus de ciències socials i humanes de la Universitat de Barcelona: Dret (3), Ciències Polítiques i de l’Administració (3), Educació Social (2), Empresa Internacional (1), Filologia Catalana (2), Història (1), Història de l’Art (1), Pedagogia (1) i Sociologia (1).

Coordinador: Max Turull Rubinat

Podeu trobar la publicació a: http://www.ub.edu/ice/node/57