V Jornades sobre la Relació Pedagògica a la Universitat: nous entorns d’aprenentatge

CREARI Grup de Recerca en Pedagogies Culturals (GIUV2013-103) de la Universitat de València promou les V Jornades Sobre la Relació Pedagògica a la Universitat: Nous Entorns d’Aprenentatge, tot comptant amb la col·laboració dels grups que han organitzat en edicions anteriors aquestes jornades: Esbrina Indaga-t (GIDCUB-13/087) de la Universitat de Barcelona, Elkarrikertuz de la Universidad del País Vasco i FORPROICE (Formación del Profesorado, Innovación y Complejidad en Educación) de la Universidad Autónoma de Madrid. Les Jornades es realitzaran a la Universitat de València els dies 20 i 21 de gener de 2016. L’Institut de Creativitat i innovacions Educatives de la Universitat de València és l’entitat universitària que coordina les Jornades.