Implementació del Marc Europeu de Competència Digital al Sistema Educatiu Nacional. El cas de la República Txeca

Com a fruit de la col·laboració entre la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i la Facultat d’Educació de la Charles University de Praga (República Txeca), a través del programa europeu Erasmus+ (Higher Education Mobility), el proper dimecres 7 de novembre de 12h a 14h, tindrà lloc la conferència:

Implementació del Marc Europeu de Competència Digital al Sistema Educatiu Nacional. El cas de la Republicà Txeca

Conferenciant
Dr. Tomáš Jeřábek
Facultat d’Educació. Charles University de Praga (República Txeca),

Presentadora
Dra. Juana M. Sancho Gil
Coordinador d’ESBRINA i membre d’INDAGA-T

Moderador
Dr. Joan-Anton Sánchez Valero
Membre d’ESBRINA i d’INDAGA-T i coordinador del projecte d’investigació Proposta interuniversitària de formació inicial de mestres en tecnologies digitals (Generalitat de Catalunya, Ajudes de recerca per a la millora de la formació inicial de mestres, 2015 ARMIF 00027)

Aquesta xerrada participativa es centra en el procés de transformació del Marc de Competència Digital DigComp 2.1 i DigCompEdu en contextos nacionals, d’acord amb les especificitats de les regions, la cultura i el sistema educatiu.

S’introduirà els nivells de domini de les competències, juntament amb exemples d’ús en l’educació segons el sistema educatiu nacional o regional. S’invitarà als assistents a participar activament en un debat sobre la importància de les competències digitals específiques en funció de les especificitats locals i culturals, així com en el disseny d’exemples reals d’aplicació en un procés d’aprenentatge.

Aquest esdeveniment està especialment dirigit a estudiants d’educació (professorat d’educació infantil, primària i secundària, pedagogs, psicopedagogs i educadors socials), docents, formadors de docents i responsables de la formulació de polítiques, en un moment en què a Catalunya hi ha un gran interès per millorar la formació inicial del professorat a través d’una iniciativa com ARMIF, que ha finançat diversos projectes sobre competència digital.

La conferència es farà en castellà.

Entrada lliure.

Lloc

Saló de Graus
Edifici Migdia I, 4a planta
Facultat d’Educació
Campus Mundet
Universitat de Barcelona

Organitza

Amb el suport de