VII Jornadas sobre la Relación Pedagógica en la Universidad

El grup d’innovació docent Indaga-t (GIDCUB-13/087) de l’Universitat de Barcelona promou les VII Jornades sobre la Relació Pedagògica a la Universitat: Ensenyar i Aprendre en Companyia, amb la col·laboració dels grups que han organitzat en edicions anteriors aquestes jornades: Elkarrikertuz (GIU19/011) de la Universitat del País Basc; EMIPE (Equip multidisciplinari sobre pràctiques en educació, GR2006-02) de la Universitat Autònoma de Madrid; CREARI (Grup de Recerca en Pedagogies Culturals, GIUV2013-103) de la Universitat de València; i el grup PROMOT (Processos Motivacionais em Contextos Educativos) de la PUCRS (Brasil). Les Jornades es faran a la Universitat de Barcelona els dies 18 i 19 de juny de 2020.

Està previst que hi participin investigadors universitaris, responsables institucionals, docents i aquelles persones que tant des de la perspectiva educativa com des de l’àmbit universitari podrien estar interessades en analitzar la situació actual, revisar el que s’ha fet fins ara, i sobretot gestionar propostes de futur.

Dates

18 i 19 de juny de 2020

Lloc

Universitat de Barcelona
Campus Mundet
Departament de Didàctica i Organització Educativa
Edifici Llevant, 2a planta
Passeig de la Vall d’Hebron 171
Barcelona, CP 08035