Com puc tenir l’autocorrector en català, o qualsevol altre idioma, en l'Office 2016 per Mac OS X?

Per PAS, PDI i grup UB

• Per configurar l’idioma de l’autocorrector de l’Office 2016 heu d’obrir qualsevol programa del paquet d’Office (per exemple el Word) i feu clic a “Revisar”.

• Feu clic a “Idioma”.

• Cliqueu sobre l’idioma que desitgeu, en aquest exemple configurarem l’autocorrector en català, per tant,  cliqueu “Catalán” i desprès en “Predeterminar...”.

• Vos demanarà confirmació, feu clic en “Sí”.

• Per acabar feu clic en “Aceptar”.

Si voleu saber els idiomes disponibles i les eines correctores de les que disposa l'Office 2016 per Mac consulteu la pàgina oficial de Microsoft.