Compatibilitat dels productes Mendeley amb Microsoft Office i Sistemes Operatius. Nova línia de productes Mendeley: Mendeley Reference Manager i Mendeley Cite

Per PAS/PDI

Resum

Tant el producte Mendeley Desktop com el plug-in per Office, Mendeley Desktop Citation Plug-in, han sofert importants incompatibilitats amb les darreres versions dels sistemes operatius macOS (10.14 'Mojave' i 10.15 'Catalina') i també amb les darreres versions de Microsoft Office.

Des del maig de 2019, el fabricant Elsevier, aposta per una nova línia de productes totalment compatibles pels darrers sistemes operatius d'Apple i per les darreres versions d'Office.

Contingut

La línia clàssica de productes de referències bibliogràfiques, de la casa Elsevier, han estat l'eina Mendeley Desktop i el plug-in Mendeley Desktop Citation Plug-in per a integrar-se en el treball amb MS Office (Word, Excell...).

Elsevier ha apostat per un nou disseny de les seves eines de referències bibliogràfiques amb la creació de dos nous productes: El Mendeley Reference Manager i el add-in Mendeley Cite, que pot treballar en mode stand alone, sense necessitat de tenir instal·lat el Mendeley Desktop.

Repassem les compatibilitats dels productes:

Línia de productes clàssics de Mendeley

Mendeley Desktop

• Compatible amb MS Windows
  • Compatible amb versions macOS fins la 10.13 (High Sierra)
  • NO compatible amb noves versions macOS: 10.14 'Mojave' i 10.15 'Catalina'.

Mendeley Desktop Citation Plug-in

• Compatible amb MS Office fins la versió 2016
  • No compatible amb MS Office 2019 ni qualsevol versió Office 365

Nova línia de productes Mendeley

Mendeley Reference Manager

• Compatible amb els SO MS Windows 10 i qualsevol versió macOS.

Mendeley Cite

• Compatible amb MS Word 2016, 2019 i Office 365
  • NO compatible amb MS Word 2010, 2013 ...

Tot i que encara no puguin oferir la funcionalitat completa dels productes clàssics, aquests nous productes tenen un cicle d'actualitzacions i millora molt curts, aproximadament de dues setmanes, pel que l'aparició de millores i noves caraterístiques seran permanents.

Més informació als següents enllaços:

Etiquetes: Mendeley ; CRAI, Office