Quina versió d’Office haig de fer servir? 32 o 64bits?

Per PAS, PDI i grup UB

La versió de 32 bits d’Office s’instal·la de forma predeterminada. Encara que el teu ordinador tingui la versió de 64 bits de Windows, Microsoft recomana que instal·leu la versió de 32 bits d’Office perquè és més compatible amb les aplicacions y els complements que funcionen amb Office. No és possible instal·lar ambdues versions en el mateix equip. En el cas que igualment volem instal·lar la versió de 64 bits caldrà:

• que el nostre equip sigui de 64 bits,
  • desinstal·leu totes les versions d'Office prèviament instal·lades en el cas que siguin de 32 bits,
  • poseu el DVD amb Office 2013 que hem distribuït des de l’Àrea TIC, si ha començat la reproducció automàtica, tanqueu-la,
  • aneu a l'arrel del DVD, entreu a la carpeta x64 i feu doble clic en el fitxer setup.exe, aquests és l'instal·lador de la versió de 64 bits.

Per més informació de la versió d’Office que necessiteu consulteu la pàgina oficial de Microsoft.