Activació d'Office amb clau MAK

Per PAS, PDI i Grup UB

Office 2010. En el menú Ayuda de qualsevol programa de la suite MS Office 2010 (p.ex. MS Word o Excell), MS Visio 2010 o MS Project 2010 apareix la informació sobre si el programa està activat o no i el número de dies que falten per a poden fer l'activació.

Podem posar la clau MAK fent clic a Cambiar la clave del producto.

Office 2013/2016. Obrim qualsevol dels programes de la suite Office 2013/2016, anem a la pestanya Archivo del menú principal, fem clic a Cuenta i apareix la informació sobre si el programa està activat o no i el número de dies que falten per a poden fer l'activació.

Podem posar la clau MAK fent clic a Cambiar la clave del producto.