Activació d'Office contra servidor KMS. Sufixe DNS principal.

Per PAS, PDI i Grup UB

Instal·leu MS Office normalment. Durant la instal·lació no es demana cap clau ni número de sèrie. Els equips cercaran automàticament el servidor KMS i s'activaran sense intervenció de l'usuari. Els equips han de tenir definit el sufixe DNS pricipal com 'ub.edu'. A continuació mostrem com fer-ho pels equips amb Windows XP, equips amb  Windows 7 i equps amb Windows 8.1:

Equips amb Windows XP

Per definir el Sufixe DNS principal anem a la finestra Propiedades del Sistema (Menú Inicio, botò dret a Mi PC, Propiedades, pestanya Nombre del Equipo). Fem clic al botó Cambiar.
A la finestra Cambios en el nombre del equipo fem clic al botó Más... apareix la finestra anomenada Sufijo DNS y nombre NetBIOS del equipo, on posarem ub.edu com mostrem a la imatge següent. Caldrà reiniciar l'equip.

Equips amb Windows Vista o Windows 7

Per definir el Sufixe DNS principal anem a la pantalla Ver información básica acerca del equipo (Menú Inicio, botò dret a Equipo, Propiedades).
A l'apartat Configuración de nombre de equipo fem clic al botó de la dreta Cambiar Configuración. S'obre la finestra Propiedades del Sistema, pestanya Nombre del Equipo. Fem clic al botó Cambiar i de la finestra Cambios en el dominio o nombre del equipo anem a l'opció Más... per posar com a Sufixe DNS principal ub.edu. Caldrà reiniciar l'equip.

Equips amb Windows 8.1

És el mateix procediment que amb Windows 7.