Office 365 ProPlus per al col·lectiu de la UB

Dirigit a PAS, PDI i estudiants

Resum

Dins del contracte Campus entre Microsoft i la Universtat de Barcelona, s'obren a tota la comunitat de la UB una sèrie de serveis al núvol de Microsoft. Són els anomenats serveis Office 365. Entre ells la possibilitat d'instal·lar la versió MS Office Professional Plus en l'equip personal de l'usuari per usos particulars. Aquest és el servei anomenat Office 365 ProPlus.

Contingut

Tot el col·lectiu de la UB (Alumnes, PDI i PAS), mentre estigui vinculat,  pot descarregar l’Office 365 Proplus, de manera gratuïta, en 15 dispositius:

5 PCs / MACs
5 Tauletes / Ipads
5 Android / IOS

La descàrrega d’aquest programari és per a ús personal i per tant, no s’ha d’instal·lar dintre del parc de la UB.

Office 365 ProPlus és una versió completa d’Office. Inclou Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access (aquests 2 últims només per a PCs). Els programes tenen les mateixes característiques i  funcions que les d’altres versions d’Office. S’instal·la de forma local en l’equip i només es realitzen connexions puntuals per comprovar que encara som usuaris actius en la universitat.

Per activar la descàrrega cal anar als següents enllaços:

Si sou PAS o PDI
    Si sou estudiants

Premeu sobre el botó de color verd on diu “Averigua si reúnes los requisitos necesarios” i entreu el vostre compte de correu de la universitat, que cal que estigui actiu.

Una vegada activada la llicència per l’ús d’aquest producte, ja el podreu baixar des del vostre OneDrive, des d’aquí mateix tindreu informació sobre l’equip, sistema operatiu i data d’instal·lació del paquet i també podreu desactivar la llicència de cada instal·lació si ho considereu necessari.

Des del núvol UB podreu descarregar els instal·ladors de PC i MAC. Els paquets per IOS i Android s’han de descarregar des dels respectius 'markets'.

Per més informació consulteu les preguntes més freqüents, que trobareu al final de la pàgina d'accés al servei de Microsoft. També us podeu dirigir al fòrum sobre Office 365 ProPlus dins de la Microsoft Community.

Microsoft no ofereix cap línia de suport telefònic pels usuaris del seus serveis gratuïts al núvol.

Etiquetes: Office 365