Instal·lació de Mathematica 10.x./11.x Activació contra un servidor de llicències de la UB

per PAS, PDI

Resum

Mostrem els enllaços a la web de Wolfram on explica detalladament la instal·lació del Mathematica 10.x/11.x. El primer cop que executem Mathematica ens demanarà com activar el producte.

Contingut

Consulteu els següent enllaços segons la versió del vostre sistema operatiu:

Un cop instal·lat Mathematica caldrà activar la llicència contra el servidor de la UB. Per fer-ho llencem el Mathematica un primer cop i accedim a la finestra Wolfram Product Activation, anem a l'opció Other ways to activate, i escollim Connect to a Network License Server. En la casella de text Server name posem 161.116.110.32. Ara ja podem fer clic a Activate.

Aplicarem aquest procediment en equips connectats a la xarxa UB i equips que hi accedeixin remotament usant tecnologia VPN.

Etiquetes: Mathematica