Llicències portàtils o de desplaçament per treballar amb SPSS fora de la xarxa UB

Per PAS, PDI i Grup UB

Resum

Una llicència portàtil o de desplaçament permet disposar d'una llicència i treballar amb l'SPSS (PASW) sense estar connectat a la xarxa de la UB. Aquestes llicències ens seran útils pels casos on necessitem executar SPSS i no estem connectats a la xarxa UB (treball de camp, viatge o desplaçaments, etc...).

Procediment

Cal estar connectat a la xarxa UB per demanar-la i per retornar-la.

• Per agafar-ne una caldrà que porteu l'equip dins el campus de la UB i el connecteu a xarxa.
  • Aneu al menú Inicio/Grup de programes SPSS/licencias de desplazamiento.
  • Seleccioneu la llicència de la versió que teniu instal·lada, en el camp Duration marqueu els dies que necessiteu disposar de la llicència (entre 1 i 30*) i pitjeu el botó Check Out, la llicència caducarà transcorreguts els dies especificats.
  • La llicència també es pot retornar abans de que caduqui pitjant el botó Check In.

És important no posar més dies dels que realment necessitem doncs el nombre de llicències de desplaçament és un nombre limitat del total de llicències de SPSS que disposa la UB.

*La llicència té, per defecte, una durada màxima de 7 dies. Si esteu interessats en disposar d'una llicència portàtil per a més dies cal que canvieu aquesta opció predeterminada. Per fer-ho seguiu el següent procediment:

Per Windows:

• Obriu el programa Bloc de Notas com a administrador (botó dret: Ejecutar como Administrador)
  • Obriu l'arxiu spssprod.info que es troba en el directori on heu instal·lat SPSS, típicament serà C:\Archivos de Programas\IBM\SPSS\Statistics\2x
  • Sel·leccioneu la línia Commuter Max Life i doneu-li el valor 30 i guardeu els canvis.

Per Mac:

• Aneu a Aplicaciones/IBM/Spss/Statistics/2x i sel·leccioneu SPSSstattistics.app.
  • Amb el botó dret sel·leccioneu la opció Mostrar el contenido del paquete.
  • Obriu l'arxiu spssprod.inf amb TextEdit (Botó dret Abrir con)
  • Sel·leccioneu la línia Commuter Max Life i doneu-li el valor 30 i guardeu els canvis.

Etiquetes: SPSS

Valoració mitjana: 1 (1 vot)