Com instal·lo l'SPSS 24 en Mac?

Resum

En aquesta PMF s'explica com instal·lar l'SPSS 24 en el sistema operatiu Mac OS X

Procediment

• En inserir el disc d’arrencada surt directament la pantalla d’inici per a començar la instal·lació:

• Seguidament demana permís per començar la instal·lació. S'ha d’introduir l'usuari i contrasenya del propi ordinador i un cop desbloquejat cal prémer a Instal·lar l’assistent:

• A continuació demana l’idioma amb què es vol realitzar la instal·lació, s'escull el desitjat.
  • En els següents passos s'han d'acceptar els termes de llicència
  • Sortirà, per defecte, l’opció d’instal·lar el Python Essentials, s'accepta i es continua. S'hauran d'acceptar les llicències corresponents:

• Finalment demana la carpeta on realitzar la instal·lació. S'escull la que ve donada per defecte:
  • Abans de començar la instal·lació es mostra el resum de tots el passos seguits; es fa click a Instalar:

• Un cop hagi acabat apareixerà un missatge on informa que ja s’ha realitzat la instal·lació i demana si es vol obrir el programa.
  • En cap moment de la instal·lació demana quin tipus de llicència serà la utilitzada. És un cop instal·lat el programa i executat per primer cop que ens apareix l'opció Dar licencia de producto, que inicia l'assistent de llicències.
  • Un cop iniciat l’assistent s'ha de prémer next fins que s'arriba a una pantalla que permet sel·leccionar el tipus de llicència destijat.  Per defecte hi ha seleccionada l’opció de Authorized user license, però cal escollir l'opció Concurrent user license i prémer next.
  • Finalment s'ha d'afegirla següent adreça IP i ja haurà finalitzat el procés: